THE FACT ABOUT رییس جمهور THAT NO ONE IS SUGGESTING

The Fact About رییس جمهور That No One Is Suggesting

The Fact About رییس جمهور That No One Is Suggesting

Blog Article

↑ «اسامی نهایی کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام شد». ایندیپندنت فارسی. ۲۰۲۱-۰۵-۲۵. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ مه ۲۰۲۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۵-۲۵.

این صفحه آخرین‌بار در ‏۶ اکتبر ۲۰۲۴ ساعت ‏۱۲:۵۵ ویرایش شده است.

↑ «خوش‌چهره در انتخابات ۱۴۰۰ ثبت‌نام کرد». خبر. ۲۰۲۱-۰۵-۱۵.

↑ «ثبت نام جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری». ایسنا. ۲۰۲۱-۰۵-۱۵.

سید ابراهیم رئیسی برای دومین دوره پیاپی ثبت‌نام کرد. رقابت و تبلیغات انتخاباتی وی پرحاشیه‌ترین نسبت به باقی نامزدان بود. وی در زمان ثبت‌نام و در طول انتخابات رئیس قوه قضائیه بوده‌است.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (۱۳۹۹–۱۳۹۷) عدم احراز صلاحیت [۶۸]

↑ «قدرتعلی حشمتیان برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد». برنا. ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰.

↑ «اعلام نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری از سوی وزیر کشور/ ۲۸ میلیون و ۹۳۳ هزار و ۴ نفر معادل ۴۸.۸ درصد واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردند/ آقای سید ابراهیم رئیسی با کسب ۱۷ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴۵ رأی به‌ عنوان رئیس جمهور منتخب برگزیده شد/ حضور پرشکوه مردم علی رغم همه فشارهای روانی، تبلیغاتی، نارضایتی های اجتماعی ناشی از تحریم ها تحقق یافت/ رهبری همواره در مراحل مختلف انتخابات قبل، حین و بعد انتخابات، راهنما، حامی و پشتیبان بودند/ رئیس جمهور کشورمان تمام اختیارات و راهنمایی های لازم را در اختیار وزارت کشور و ستاد انتخابات قرار دادند/ تشکر وزیر کشور از همه دست اندکاران امر انتخابات/ پس از فرصت قانونی رسیدگی به شکایات از سوی شورای نگهبان، نتایج نهایی اعلام می شود/ تعدادی از تعرفه های اخذ شده توسط رأی دهندگان، با توجه به تعدد صندوق های آراء، سهواً به صندوق های دیگر ریخته شده و تعدادی نیز توسط افراد از شعبه خارج شده است». ستاد انتخابات کشور. ۲۹ خرداد ۱۴۰۰.

مشارکت مردم در این انتخابات ۴۸٪ و رای‌های باطله ۱۳٪ بود که پایین‌ترین میزان مشارکت و بالاترین میزان رای‌های باطله در تاریخ انتخابات‌های ریاست‌جمهوری ایران بوده‌است.

لاریجانی، محسن هاشمی و پزشکیان ثبت نام website کردند». خبرگزاری تسنیم. ۲۰۲۱-۰۵-۱۵.

سعید جلیلی نامزد نزدیک به جبهه پایداری انقلاب اسلامی برای دومین بار وارد رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری شد اما این حزب سیاسی ترجیح داد از او حمایت نکند و دست به حمایت از سید ابراهیم رئیسی بزند.

مقالهٔ اصلی: محسن مهرعلیزاده در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران (۱۴۰۰)

عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی، برای این دوره از انتخابات تأیید صلاحیت شد. وی خود را اصلاح‌طلب می‌داند، اگرچه جبههٔ اصلاح‌طلب از وی به‌صورت رسمی حمایت نکرده‌است. وی نسبت بر عملکرد شورای نگهبان برای احراز صلاحیت‌ها اعتراض خود را بیان کرده‌است، وی بارها هم در مناظرات و هم در تبلیغات انتخاباتی خود را در برابر پنج رقیب می‌بیند، و رقیب اصلی او رئیسی است و دیگر نامزدها پوششی هستند.[۱۴۲]

↑ «مطهری: در ۱۴۰۰ یکی از خودشان را سر کار می‌آورند». رادیو زمانه. ۲۸ آگوست ۲۰۲۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۱ سپتامبر ۲۰۲۰. دریافت‌شده در ۲۸ آگوست ۲۰۲۰.

Report this page